Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten kom dom

I natten kom dom
och även i nästa liv
rösterna som ekar

I ett vakuum av mörka moln
I en tidlös tid
Där spåren inte spelar någon roll

Baktakten är igång
Det är inte längre tyst
Ett kaos
en punkkonsert
oljud
Barnskrik

pulsen slår fortare nu

I natten kom dom
skuggorna som
målar väggarna svarta
Men snart är det slut på färgen

Färgen på väggen rinner ner
mot golvet som livets flod
en älv
Jag drömmer att jag sover på en äng
utan tid

I natten kom dom
för att hämta mig

I natten kom dom
tårarna

I natten kom dom
skratten

I natten kom dom




Fri vers av Sayam S Chortip
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-08 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayam S Chortip
Sayam S Chortip