Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först

Trädgårdens gångar
maskrosorna sticker upp
före allt annat




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-04-08 12:07



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Livsdugliga rackare! Som maskrosbarnen...
2015-04-13

  © anakreon VIP
Maskrosen är en nyttoväxt. Det kan man dessvärre inte säga om allt som sticker upp näsan om våren.
Calle
Applåderar
2015-04-13

  Chawa VIP
Som små solar vill de skina och visa livets kraft! Fin haiku!
2015-04-13

  Bo Himmelsbåge
Maskrosor o tussilago,
dessa överlevarnas solar,
som lyser vårt mörker,
före alla andra...!

Symbolisk fin dikt!
2015-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ett härligt vårtecken trots allt...:-)
2015-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk livskraft, lyser som små solar!
2015-04-09

  RitaBrunner
Vårpigga rackare!! ;)
2015-04-08

    ej medlem längre
Fin och vårlig Haiku!
2015-04-08

    Birgersdotter VIP
Livskraft.
2015-04-08

    Dan Myrbeck
Ja, det är en blomma som
sticker upp genom att
sticka upp.
2015-04-08

  Anya VIP
Jaa tänk vilken livskraft. Fint på få rader.
2015-04-08

  Njord
Ja dessa vackra och missförstådda överlevare.
Fin haiku
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP