Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"leve kampen för gud inom var och en, /.../ för frammanandet av av alla möjligheter" - vasilij kamenskij, futurist


förbjudna känslor

förbjudna känslor
behandlas som tjänstefolk
av överjaget

förpassade till
medvetandets källare
av herrskapets hand

med munkorgar och
hårt bundna fötter, ändå
stora som gudar

gudar återföds
även när överheten
vill avrätta dem.




Bunden vers (Haiku) av strndbrgfkr
Läst 560 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-08 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strndbrgfkr
strndbrgfkr