Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att utplåna sig själv

att stampa ut den glödande cirkeln
av hundhuvuden
när elden dött,
att bränna allt sitt
även det elden inte vill
röra. att sedan gå på
alla de som sett
något alls.




Fri vers av vove
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-10 15:22



Bookmark and Share


  cilax VIP
ja!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

vove
vove