Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a4 kopiator papper, toarullar, glitterlimm och träklossar

när jag insåg
att jag bara var ett dagispyssel
att hänga i granen,
att den enda som kunde älska mig
var mamma
så log jag

stanken fyllde hela huset
men jag låg kvar under sängen,
händer höll mina anklar
och syret piskade mina lungor
när hon är död och du:
då är du bara mull
på din grav kissar hundar




Fri vers av vove
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-07 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove