Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fakta 2.

visste ni att koalan endast äter eukalyptus
visste ni att dess tänder långsamt slits ned
visste ni att koalor oftast svälter till döds

du står kvar med måttbandet i handen
för människan så är koalan avundsvärd




Fri vers av vove
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-08 01:35



Bookmark and Share


  strndbrgfkr
fantastist
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

vove
vove