Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fakta

visste ni att 100 personer i ryssland dör varje år
av fallande istappar
men man måste gå till affären
jobbet och skolan
livet är din ständiga insats




Fri vers av vove
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-08 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove