Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fakta 3.

visste ni att man under 1800-talet
sysslade med post-mortem fotografi
för att bevara sina döda, föreviga dem
där man saknade tidigare dokumentation
en gest av kärlek

nu så regnar bilder av sargade lik över oss,
men endast av de som kapitalet inte kan respektera,
de måste skändas ytterligare för vår underhållning
om vi inte ser våldet så kan vi inte älska det, hur det kittlar i magen




Fri vers (Fri form) av vove
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-08 02:09



Bookmark and Share


  aol
En obehaglig sanning döljer sej i din skrift, bra skrivet,
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

vove
vove