Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en dag

Blott en dag ska vi samma väg vandra.
blott en dag ner för stigen vi ska.
Hand i hand ska vi möta varandra ,
I färd mot ljuset där lyckan finns kvar.
I det ljuset du finner så mycket ,
din familj och din kärestas kram.
Dina älskade djur som du hade,
när du endast var ett litet barn. 
Du är hemma och älskad av alla.
All din sorg den är bortblåst och död. 
Sig ditt liv det har fortsatt att vandra
till en sida där allting är grönt.




Fri vers av elinmb91
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-08 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmb91
elinmb91