Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg ska vi dansa?

Säg ska vi dansa min skönaste flinga.
Ska vi dansa på en blommande äng.
Full av smycken jag din hals ska bringa.
När vi dansar vår dans i refräng.

Bland refrängen din kjol börjar svaja
Min kavaj den är sliten men fin
Dina skor ligger slängda på gräset
En bit bort från vår vita Catlin.

Jag är gammal men lycklig som fågeln
Jag är fri och är din , du är min
Vi har bara varann men det kvittar
För vi klarar oss alldeles fint

Denna äng den har snurrande blommor
När vi dansar så gungar det till.
Sig nu ligger vi stilla i gräset,
Piruetten den gjorde vi fint.

Vi är älskade vänner och makar
Vi är de som har tagit oss hit
Vi ska älska varandra för livet
Och i nästa ska det åter bli vi.




Fri vers av elinmb91
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-08 20:08



Bookmark and Share


  P-E-H
Så fantastiskt fint!

Gillar också att du skriver på vers med rim och rytm..
2015-04-17

    ej medlem längre
Väldigt vackert!
2015-04-09

    ej medlem längre
Rytmisk poesi av hög klass. Gillar också berättelsen i dikten.
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

elinmb91
elinmb91