Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knattrar



Knattrar ner mina ord på ett papper så vitt
Svarta ord dansar genom mitt synfält så fritt

Är så trött på allt slit
Det är nu riktigt skit

Men så hör jag fåglar kvittra en sång
Jag hoppar upp med ett språng

Dansar runt med en hund
I vår egen lund

Skrattar ler jag är ju här
Tack för att ni är där



Lynx63 ©




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-08 20:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...tack för att du är där...och fågelsången muntrar upp...
2015-04-09

  Ljusletaren
Att vara i nuet är lycka och det har du förmedlat bra vännen :-)
/kram
2015-04-09

    ej medlem längre
Ja, fint låt glädja av fåglarna vårkvitter, har hör dem här!
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP