Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken

Blommor som blommar
Gröna blad med daggdroppar som glittrar
Solens varma strålar sänder näring
Fåglarnas kvittrande sänder rysningar av välbehag
Promenaderna blir längre nästan drömmande
Gruset knastrar under mina skor
Djuren i skogen tittar nyvaket fram
Snart är våren här


Lynx63 © 




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-08 20:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-10

  Bibbi VIP
Gillar starkt.


2015-04-10

  Sofhia Wirström
njutningsfulla rader
om det som gratis är
här i livet
om vi bara ser vad vi har
finns så mycket mer
2015-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så mycket vi kan njuta av nu när naturen är nyvaken...tycker om din dikt...
2015-04-09

  Ljusletaren
Tala om en vårlig dikt med skaparkraft. Alla som läser denna fina dikt ser också allt framför sig *tack* /kram
2015-04-09

    ej medlem längre
Är inte april vårmånad å alla dina iaktagelser våren, det är väl bara här vi väntar på maj!? Fint berättat!
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP