Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORD MED ORD

Bland världens  alla  visdomsord som fötts ur
olika kulturers  folkslag, korta som långa  där
orden tydligen sätter sina  klor i  läsaren, och
ibland  lämnar  rivmärken  och sår, är  de  väl  
utvalda orden så oomkullrunkeligt  oemotsäg-
liga att intet  biter  på  dem, och  mycket  som
borde  ändras, men  som  inte  låter  sig göras,
sedan de en  gång  inpräntats i oss, vars  egen-
artat  skilda  betydelser  sammanlänkas i men-
ingar som ibland kan få regeringar på fall.
                                     *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP