Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliande tankar

Varför sa jag så?
Vad menade hon egentligen med det där?
Varför gjorde jag inte så här?

Som blodiglar häger de kvar och suger energi

Varför gjorde jag så?
Varför svarade jag inte som det var?

Som eksem sprider de sig

Varför sa jag inte det där?
Vad ska jag göra för att få det att sluta klia?

Försöker ignorera
Försöker klia bort allt
Vrider och vänder
Kliar tills det blöder

Varför kan jag inte sluta klia?




Fri vers (Fri form) av Monchichi
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monchichi
Monchichi