Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Snön har smält
Knoppar och skott börjar synas
Fåglarna kvittrar på morgonen

Magen fylls av färgglada fjärilar

Viljan och kreativiteten börjar spricka upp
Jag kan se färger igen

Fjärilarna sprider glimmer och energi

Ljusstrålar börjar värma kinderna
Jag kan känna doften av gräs och blommor igen

Jag vill saker
Jag känner igen
Jag orkar
Jag börjar se ljuset




Fri vers av Monchichi
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monchichi
Monchichi