Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
let come, what comes.. let go, what must.. in between, you can only do.. your best to take or leave.


Gentjänst!

Ibland en måste gå
för att annan ska lyckas
så är det regeln i alla lek och spel
den som förlorar, vinner åt den andra vinsten!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-09 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS