Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antivirus

Du gick och mörka tider
Faller så oersättbart
Vad kan jag göra, för att
Välja saknaden bort?

Hur kan man skydda
Enda solen man har?
Hur kan man rädda
Borttagna drömmar?

Hur kan jag restarta
Om det finns inge reset-knapp?
Hur kan jag skydda
Mig utan min anti ångest?




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-09 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS