Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår himmel

jag hade tappat räkningen på dagar jag gråtit
viljan gav väl upp någonstans på vägen
ack denna himmel
med ens tänkte jag på oss
och jag grät ännu mer




Fri vers (Fri form) av Emy
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-09 12:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Emy