Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än du och jag


jag minns vad du sa över biltaket en morgon
efter sommarregn och sommarvindar
på en uppfart som var för gammal

och jag minns hur luften kändes så långt borta
även fast julivindarna var så friska
hur kunde utomhus kännas så instängt?

jag harklade och svor, undrade för mig själv:
kanske slår inte hjärtat som det ska?
kanske behöver jag bara sova gott i natt?
men det var mer än så
det var mer än du och jag




Fri vers (Fri form) av Emy
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-09 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emy