Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"You are moving from fear to faith. (Scripture meditation: 2 Timothy 1:7)" Creflo Dollar


tillförsikt på Guds vägar

på nåder

okej da

du kan vara där

om du roar dig själv

säger alla människor till mig

undrar varför?

ingen vill prata med mig

stör

är störande

grannar vill ha villor med stora trädgårdar

och vinka till nyponfräsha grannen

och jag ser trött ut

trasig

inte välkkommen

du kan inte få jobb!

som du ser ut!

jag lyssnar hellre på Gud

en dag är jag älskad

också av människor

"If you trust God to answer your prayers, then let the enemy know that you stand firm in your faith! Declare, “I trust God!”











Fri vers av Ess VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-09 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP