Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden som aldrig skiljer oss åt.

Till
Min älskade ängel
Min älskade skatt
Min fröjd och min glädje
Min dag och min natt





De år som vi fått ska vi minnas så gott
Och Hand i tass gick vi sida vid sida
Alla år som vi mer hade fått har förgått.
Dessa år som vi alltid ska minnas.

Dessa år de var fyllda av kärlek
Som kan va svår att förstå
Vi var älskade vänner som lärde
Av varandra att hålla i hårt.

Du är ju min bästaste kompis ,
Jag är din å det vet jag så väl
Vi är mer än två stjälar tillsammans
Vi är stjälsfränder du och jag här.

Nu och för alltid ska vi finnas
Där för varandra så klart.
Och vid döden vi åter ska minnas
Att stjälsfränder det är du och jag.

Dessa ord som jag nu delar med mig
De är våra för evigt du ser.
Det är du och jag Elvis mot världen
Och jag vet att vi evigt ska ses.

Även fast döden är kommen
Snälla lämna mig inte här själv
Men jag vet att du alltid finns nära
Och att jag aldrig helt riktigt är själv. <3 <3




Fri vers av elinmb91
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-09 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmb91
elinmb91