Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jesus has already given you the victory—begin to walk in it today!" Creflo Dollar


ber och går på kärlek som bär

älskar dig

sårad av dig

ravinen mellan oss

stör mig

är regnbågen mellan oss

att jag säger hur jag känner?

kan regnbågen bära oss om jag

inte berättar?

när?

jag vill vara nära dig

måste jag berätta?

du blir ledsen

kanske så du lär dig?

vill vara så stark

är skör

hej, här är din sköra trygghet

din mamma

Gud älskar oss

"I have strength for all things in Christ Who empowers me [I am ready for anything and equal to anything through Him Who infuses inner strength into me; I am self-sufficient in Christ’s sufficiency]." Philippians 4:13





Fri vers av Ess VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-09 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP