Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅDARYKTE

Han närde en  gruvlig  hämnd  för  en  oförrätt,
och spred så ut till  sina torpeder  att  offret för
hans hämnd var en enkel  match, en  nolla,helt
försvarslös,detta blev deras död.
Vid efterdyningarna  av  dramat  visade  det sig
att  oförrätten  var   påhittad  och  att  hämndor-
saken  berodde  på avund  och  svartsjuka, men
som synes straffade  lögnen sig själv av ett våda-
rykte  och anstiftaren  ådömdes  7  års  fängelse,
för stämpling. offret  för  hämnden  friades  helt  
i  självförsvar, och  erhöll  skadestånd  för förtal.                                        
                                           *
                                       




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-10 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP