Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattentörst

Likt en enastående ensam pil,
Ståendes i nordan skog,
Där blixtrar av regn härskar,
Behövs allt liv.

Likt en härjad ensam kaktus,
Ståendes i bergens rester,
Där dunder av brak regerar,
Behövs inget kiv.




Fri vers av H.C.B
Läst 589 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-10 22:32



Bookmark and Share


  objekt3
Fint.
2019-01-17

    ej medlem längre
Mycket fin, mycket bra! Träffar rätt.
Fin poesi*
2016-06-03

  Kim VIP
Hm. Denna fick igång min hjärna. Tänkte: Nog brukar väl en blixt komma i samband med regn? I så fall väldigt bra om det börjar regna också! Ifall att trädet tar eld, menar jag.
2016-05-19

  Den lilla tänkande
Gillade ordvalen.: )
2015-06-09

  Marianne Räf
Söt å fin dikt !
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B