Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET TAR ÖVER MER OCH MER ( I )

Vissa människor borde inte få umgås i gemen-
skap, de flesta duger inte till det, då de endast
skapar  osämja, i  konspirerande  intriger  och
terror.

Vissa  personer  borde  låsas in då  det i brotts-
förebyggande   syfte   kan   antas   att  de   kan
komma att begå brott.

Vissa personer som säger sig  vara  utsatta  för  
personförföljelse från myndigheterna  kan  an-
tas  lida av paranoia,och bör underkastas vård
med lämplig  medicinering till att symptomen
försvinner.

För att förebygga att inga brott mot naturlagar
skall  uppstå   borde  man   förbjuda  naturliga
drifter.

Ensamheten borde diagnostiseras som psykisk
störning.

Alla mönstergilla medborgare skall  vara  lika i
tanke  ord och gärning  för  att allas  lika värde
skall vidmakthållas och allas olika värde margi-
naliseras. 

Allt  skall  vara  väl och precis men aldrig exakt  
för  alla  skall  tro men  intet veta, och alla skall
i samstämmighet tycka att rätt låt och lag vann. 

Myndigheterna har  full  kontroll över individer-
nas  tanke och känsloliv och när  tanke och ener-
gicencorerna lyser rött går larmet och indikerar
pricksäkert  vilka  individer som  ännu ej tämjts
och omhändertas omedelbart för vidare behand-
ling.
                                           *




Prosa (Novell) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-11 00:29



Bookmark and Share


  Berth
Detta är nog skrivet av en filosof.
2015-04-14

  KattenKin VIP
Bra skrivet, nästan så man tror det är sant! ;)
2015-04-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Just så ! ett piller för de medvetna okuvligt otämjbara eller så blir man skjuten.
2015-04-11

  Peter Stjerngrim VIP
Det enda som återstår när allt detta
lyckats åstadkommas är
ett smärtfritt självmordspiller
som delas ut fritt till eventuellt
överlevande ...
Med vänlig hälsning
från en humanist ...
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP