Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Misslyckat möte

Såg henne inte
han mycket längre än hon
överseende




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-11 11:48



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Ler åt finurligheten i denna. Gillar!
2015-04-23

  walborg
Litet fyndig vinkling ..
2015-04-15

  RitaBrunner
Den längre ser ner på en...tolkar jag och det kan ju tolkas på flera sätt...
Bra vinklat!
2015-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Klurig text!
Har mer än en tolkning.
2015-04-11

  Jan Widströmer VIP
Fyndigt!
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP