Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIVILISATIONEN ÄR ETT FÄNGELSE

Efter att i tre  veckor  suttit i sin vindskammare i Paris
och vänt och bänt ut och in på en filosofisk fråga,reste
han  sig  plötsligt  upp,  gick  ut,  och  började  gå  plan-
löst  grubblande, när  han  till  sist  kommit ända till ut-
kanten av Paris stadsgräns,satte han sig ner på en gräs-
tuva och tänkte : " jag är fri !  jag  har  befriat mig ifrån
Paris, ett civiliserat fängelse"
                                                  *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP