Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LSD I EN FRUKTSKÅL PÅ PSYKET OCH I KYRKAN

De  var  ett  gäng  hippies på sextitalet  som
experimenterade  med  Lsd, några av dessa
hamnade  på  rättspsyk, livrädda  för  att de
skulle   bli  skalade  och  uppätna, för  de  in-
billade sig att de var  bananer och apelsiner
i en fruktskål, andra  sa sig  träffat  Gud och
Jesus personligen och för  många av dem är
tillståndet oförändrat.
                                       *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 00:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
*asg*
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP