Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Testamenten

Sedan den dagen du kom in i mitt liv
Du och ditt namn står lite överallt

Tro mig eller inte, du finns
Även med i testamenten

Du vet att mina dikter är min värld
Där alla mina känslor är begravd

Eftersom allt handlar om dig
Ditt namn, är stämplade på kuverten

För hur än mycket jag älskar och hatar dig
Ändå min dikt bok och all känslorna, heter dig!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-12 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS