Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl i livet

Du måste våga handla
Och ta beslut
Om du vidare vill vandra
Och inte slå knut
På livet och drömmar
Och allt du vill ha
För du vet ju precis
Vad som får dej
Att må bra

Finns ingen tid
Att bara vänta
Då kanske ej
Livet mer
Finns att hämta

En fånge av dej själv
Är lätt att göra
Bara att välja
Att inget höra

Fastna i drömmar
Hur allt kunde va
Skylla på andra
Att inget blir bra

Den enda som kan ändra
På saker det är du
Vänta inte längre
Lev här och nu

Men om du tror
Att du inget når
Då är det just
Det enda du får





Bunden vers (Rim) av Lisa U
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-12 12:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lisa U
Lisa U