Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila med dej

Ligga i gräset
Titta upp i det blå
Titta på stjärnorna
Bara vi två

Kanske vi säger
Vad fint det är
Undrar hur det känns
Att vara uppe där

Eller så säger vi
Ingenting alls
Utan bara tittar
På himlens månskensvals




Bunden vers (Rim) av Lisa U
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 16:27



Bookmark and Share


  elin1
Fin, den var lättsam i sitt uppmålande. Bra :)
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lisa U
Lisa U