Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEATH WISH/ENMANSMEDBORGARGARDE ( V )

Svenska  rikspolisstyrelsen  hade nu efter många
och  krångliga  överläggningar  slutit  en överens-
kommelse med de organiserade  kriminella gäng-
en om att sätta stopp  för detta  enmansmedborg-
argarde  som  när en  förödande  effekt  på  deras
arbetsunderlag  samtidigt  som  det  medfört  det
positiva att fred slutits mellan gängen, i varje fall
tills de satt stopp för marodören.
Det dröjde inte länge innan tipsen  började  hagla
och man antog  dels  att  det  var  någon  som  har
blivit  förorättad av någon  i  gängen, vissa  trodde
det var  en  ensam  galning eller någon som  tittat
på Bronsons filmer för mycket, andra förmedlade
en mer adekvat syn på  massakrerna som på vissa
punkter anslog farliga sanningar  med  förankring
i verkligheten.där en kriminalantropologisk studie
ger markeringar av att brottsligheten  ligger i indi-
videns  natur  som  av  överlevnadsinstinkt  är  ner-
ärvd.                                         
                                             *




Prosa (Kortnovell) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-12 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP