Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Not all of us can do great things. But we can do small things with great love." Mother Teresa


ge tiden chans att läka, säger jag

jag gör mitt bästa

med mina barn som

också gör deras bästa

jag är besviken

och dom är också besvikna

jag svarar inte mot deras behov

och dom svarar inte mot mina behov

ge tiden chans att läka

säger jag

och min flicka

säger

fram med concealern

och värktabletterna

nu!

jag let go och let God

nu är det här i Guds händer

i Jesus Kristus Guds Sons Namn

"More than anything else, we must remember love is a decision, not a feeling." Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP