Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du var annat..

Jag vet inte vilken bild målade du av mig
Som kunde suddas bort så lätt .
Men den av dig som jag målade mig
Ingen i världen kan ta ifrån mig

Vad än kärleken är,
För oss den var inte lika alls!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-13 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS