Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma!

- Mamma, vilken bank har vi?

- SEB.

- Vad betyder det?

- Skandalösa Egoistiska Banken.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 388 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-04-17 15:39



Bookmark and Share


  P-E-H
Skrattar mycket, väldigt bra!
2015-05-12

  Maria Sundelin VIP
Eller som jag hört om SCB
Sadistiska centralbyrån
2015-04-26

    ej medlem längre
Ohoj:)
2015-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vet inte om jag ska skratta eller gråta...snygg betydelse, men...
2015-04-18

    ej medlem längre
Haha.. Sant och bra skrivet..
2015-04-18

  Rise Little One
Humor på hög nivå!
2015-04-17

  Angel of love
Haha vilken tur att att jag inte valt den banken :)
2015-04-17

  louisegirl
Hahaha underbart ;)
2015-04-17

  ULJO
Ja deras pengar tillfaller ju i första hand chefer och aktieägare.
2015-04-17

  Gunnel Eriksson VIP
Vad ska man ha bankerna till?
Inte får man någon ränta och
knappt är man välkommen.
Hur kan bankerna tro att äldre kan
ställa om så där utan vidare och
vi har ofta pengar på banken.
Man kanske ska gå över till
madrassen.
2015-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2015-04-17

  KattenKin VIP
Ja Wallenberg - Att verka utan att synas. De äger halva landet, makten används förstås. Mycket bra text!
2015-04-17

  Blomma-Stjärna VIP
det är skönt med humor, ibland - man måste få skratta åt eländet!
2015-04-17

  anits VIP
Så bra skaldat riktigt fyndigt!
2015-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag undrar ofta när bankerna ska betala tillbaka det staten gav dem, för att de inte skulle gå i konkurs.
2015-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
SEB ringde upp
Stickan Andersson
och sa de ville förvalta
hans pengar... Det gör
Sparbanken, tror jag han
sa, för de lånade pengar
till mig när jag behövde,
ni vågade inte, så nu
vågar jag inte låna
ut mina pengar till er...



2015-04-17

  Teresia Ridell
Haha, ja bra !
2015-04-17

  Lars Hedlin
Japp tyvärr är så fallet med många banker av idag!
2015-04-17

    ej medlem längre
Bra namn! Bankerna är ingen säkerhet längre.
2015-04-17

    ej medlem längre
Klockrent!
2015-04-17

  Bibbi VIP
Ja, så var det ju:-)
2015-04-17

  Marianne Räf
Stämmer nog, de karvar hem stålar!
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck