Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en känsla av tidlöshet när jag tittade ut över Stockholm från Hägerstensåsen. Som om 50 år bara var ett påhitt.


Stockholm är som bortrest idag

Stockholm är som bortrest idag

Tillbaka till 60-talet

Tog det mesta med sig

Falukorven

Talgoxarna

Som om 50 år bara var ett påhitt.




Fri vers (Fri form) av Gert Johansson
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-13 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gert Johansson
Gert Johansson