Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspelet

När man en gång har burit
en avspegling av ett perfekt ting,
hört förspelet av en sagolik hymn
men aldrig hört den sista tonen.

När man en gång fått se
allt det man som barn drömde.
Förstått vad man vill, vad man önska ha
men aldrig sett en framtid.

När man då blir given ett ankare
men ingen båt att spänna det fast i,
är det svårt att sluta tänka
på båten man kan ankra när isen smält bort.

När man då blir given en låt utan en melodi
Är det svårt att försöka sluta,
nynna på den visa
som kunde och ännu kan vara vår.





Fri vers (Fri form) av melmel
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-13 22:12



Bookmark and Share


    psyklist
Det här är så jävla vackert.
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

melmel
melmel