Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROMANEN SOM BLEV TILL ETT ARK

Den blivande författaren lade  nu  sista  handen
 vid sin stora roman, gick  upp  till ett  förlag för
bedömning, fick  rådet  korta  ned den,och efter
att den kortats ned gick han åter upp  till  förlag-
et som ville att han  skulle  korta  ned  den  ytter-
liggare,vilket så gjordes och han återvände  igen
till förlaget som  ville  ha  ännu  kortare  version,
och författaren gjorde även så och återvände åter
till förlaget och sa : efter er sista önskan om ned-
kortning så blev det fan i mig ingenting kvar,mer
än ett ark.
-Förläggaren : Ja men det ger vi ut.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-14 14:00



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.....och för de flesta "bidde" de ingenting !
2015-04-19

  Berth
Det bidde bara en tumme.
2015-04-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De ska katten veta vad de har för sig bakom förlagens "lyckta dörrar "?
2015-04-14

  KattenKin VIP
Brännheta ämnen kan man tro, lägga locket på!
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP