Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright © Gäller för alla mina texter + bilder.


Trippar

Ligger ner i min säng
Funderar på livets stig
Den jag har bakom mig
Men även den jag ska vandra
Krokig med tistlar ibland tårar
Skratt värme trygghet med lycka

Trippar vidare i mina tankar

Vandra runt bland barnaåren
Ulligt gulligt
Oj nu är man en tonåring
Trulig boknörd
Snurrar runt bland minnena
Kommer fram till lite tårar

Trippar runt i mina tankar

Kroppen säger ifrån
Så av den slutsatsen
Jag är äldre
Vojne Vojne

Trippar runt i mina tankar

Fint att man minnes dagbok har
Men nu kom jag på man skriver ner dom
Det blir fina sagor på ålderns höst
Då minnet förmodligen tryter

Trippar runt i mina tankar


Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-14 17:49



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Jättebra skrivet!
Att trippa omkring i sina tankar lät mysigt. :)

2015-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, dessa dikter är också bra att ha när man vill minnas...
2015-04-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-15

  Ljusletaren
Bra uppmaning!
Fin bild/kram
2015-04-15

    ej medlem längre
Gott med hembakade bullar!
2015-04-15

    ej medlem längre
Ja, bland uppenbaras tankar på en själv, kanske välbefinnandet då infinner sig om inte så är det en strävan. Fint berättat!
2015-04-15

  Sofhia Wirström
dina tankar
är livet självt
fina tankar

2015-04-14

  Bibbi VIP
Så fina tankar.
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP