Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FÖRLORADE BARNOMSORGEN XVIII

De hjärtskärande  skriken i människodalen
kvävdes  ganska  snart,  när   de  vuxit  upp,
härdats och lärt sig  överlevnadsstrategiens
1:a regel  av  att  göra  sitt  hjärta  hårt  som
marmor, och aldrig blotta sina känslor, och
av en kärlekslös  barndom och identitetslös
fadersbild ett oskyldigt  barn  förhärdas  till
psykopatisk  mördare  i  ett  ineffektivt sam-
hälle styrt av ett matriarkat av gynekokrater.
Knulla utan kärlek straffar sig.
                                         *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-14 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP