Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
my quotes..


Life vs death

everyone knows which wins in the end
but what it matter
is how long you can get you remainded

that is where love become more important..
than everything alls that ever did matter..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-14 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS