Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på mig!

Jag som gjorde som regeln sa:
"Vinn inte över den som du ska övertala"
Men se på mig, för att få din "Yes I do"
Jag har mistat,
Inte bara ett hjärta utan hela integriteten!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-15 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS