Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde få döma

då hade jag dömt dig, för alltid min
om jag hade kunnat reglera
då hade jag tillåtit, bara en regel

ja om jag bara kunde
då hade du alltid varit fånge som mig
efter allt, vi kunde då
ha njutit eller lidit tillsammans


samma regler,
samma villkor,
skulle det bli för mycket
för oss att hantera då, tror du?




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS