Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som barn trodde vi att en ljus första fjäril betydde lycka.


Fjärilslek

Första fjärilen
citrongul betyder tur
andra nässelbrun




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-15 13:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så fint. Har du sett fjärilar. Texten gör mig glad.
2015-04-18

  RitaBrunner
Lite som fyrklövern :) Härlig haiku!
2015-04-16

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin-kanske är det så...
2015-04-15

    Dan Myrbeck
Fin haiku baserad på
fina minnen
2015-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Väcker barndomsminnen.
Bra skrivet.
2015-04-15

    ej medlem längre
Vackra ord.
2015-04-15

    ej medlem längre
Fin vår-Haiku!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP