Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under konstruktion - om du verkligen. Då

Skrivet drumlar in som bara zoomat leverne kan
när- och stillbilder
Ser det jag ser å knappt det,

Mottot min välvilja som nu utmanas av
inifråndistraktion

Ja publicerar skriften ändå,
lämnar in utan finess

Låter den jäsa till sig,
ta in tyck (edra) om såna gives

Vi är i monolog Ni och jag i ett repetitivt nu

Var kör vi med orden som roder syster och broder?









Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-15 16:59



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Nu är nu är nu

Rösterna låter å är in spis i jäntor
2015-04-15

  Mats Edin VIP
Ni är med nu!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP