Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar ibland

Bomber faller - vem har rätt ?
man frågar på samma sätt.

Bomber faller på samma sätt
man frågar - vem har rätt ?

Byar brinner - städer i lågor -
Svaret finns på alla frågor:

Deras fel!! - Vi har rätt
alltid alltid på samma sätt.





Bunden vers (Rim) av kattipapper
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-16 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattipapper