Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another." Madonna


ber Gud sända Godsend människor som älskar när jag dansar

jasså du vill fika där

på det caféet

nä, inte jag

inte med dig

och inte där

jag är stark nu

jag lever

en skolkurator skulle vara handledare för mig

hon sa att jag skulle vara

"som tapetblomman där på väggen"

till och med hennes handledare som hyllade henne

reagerade och antydde att hon var fel ute

här är jag och jag har gjort mitt bästa

duger inte det?

duger inte mitt kök?

mitt sällskap i mitt kök?

ska jag vara tapetblomman där?

nej!

inte mer

jag dansar nu

natural born dancer

min birthright är

att dansa

rytmen är mera kär för mig

än du

helt ärligt

vill inte låtsas trivas där i tapeten mer

hatar det!

men inte dig

bara att jag tappar min balans och ramlar

när du vill dansa med mig

"There is one thing that you can do better than any other…BE YOURSELF!" Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-16 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP