Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ö


Ölandstok

Jag är på Öland
fast jag är fast
på fastland,
det är min längtanssjäl
som börjat väga över
till dit en bit




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-17 07:39



Bookmark and Share


  Respons VIP
Var rädd om din längtanssjäl!
2015-04-17

  KYREUS of Sweden
Sköna känslor
tankar
och ord.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP