Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGLARNA ÄR LIKA GALET FRIA SOM DU

Platthjärnor tänker bara med  en  sida, ensidigt  och  enformigt,
apatiskt stoiskt i en förstelnad ataraxi.och om folket (massorna)
börjar tänka rationellt och analytiskt kritiskt kan det bli väldigt
obehagligt för myndigheterna, därför hålls de med villfarelsens
samtliga manipulationer  okunniga  om  dolda  avsikter, för  att
vara symboliskt groteskt  tänker  man  på  grisar, och  avelsdjur.
Kommunism, Maoism, Marxism  och  Leninism  sammanfattar
"allas lika värde" ingen mångfald av olika  värden där, ingen får
sticka ut,utan alla har samma åsikt, samma  kläder  samma stor-
lek och en enda färg och tänka i flock, flyta längs strömmen likt
döda fiskar.
Fly ! poet, dansa och flyg berusad av alltets fantastiska existens,
fly och flyg till destinationer de stelfrusna i själen aldrig kan nå,
fåglarna och vindarna är lika galet fria  som du, om du vill, turn
your self out ! in the wild free spirits  world of no future and not-
hing past, to the unknown.
                                                                *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-17 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP