Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The appearance of trouble does not mean that what you are doing is not working...Could it be evidence that you are now a threat?" Creflo Dollar


skogsblomman här

skogsblomman här

dom flesta människor blir provocerade

för att jag inte låtsas vara

tulpaner i vatten

länge var jag ledsen för

att dom inte såg mig

nu tittar jag upp

jag vet att vår Pappa i Himlen älskar mig

och stjärnorna och våren

älskad

accepterad

sedd

alltid

mina speglar

är alla som

älskar mig

"Have you ever heard the saying: “All you need is love”? It’s true! We do need love in every area of our lives!" Taffi Dollar





Fri vers av Ess VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-17 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP